perjantai 26. elokuuta 2011

Puhdetta viikonlopulle

Vaikka tästä viikonlopusta tulisikin kaunis niin yritän silti johonkin väliin päivää ujuttaa muutaman käsityöhomman. Tämän korin sisällä asustaa tyttären neljä  (pehmo)  kissanpoikaa, joille on edelleen tilauksessa pikku hamoset ja jotain tilpehööriä.
Näistä kahdesta vyyhdistä olen luvannut virkata ystävälleni maanataiksi maton. Toivottavasti ontelokude riittää. Muutoin joudun matonkudetalkoisiin...

Kummipoikani on odottanut jo jonkun tovin uusia verhoja. Kunhan saisin sen ompelukoneen nostettua valmiustilaan pöydälle. Se olisi jo hyvä alku.
Nyt kuitenkin ensin hengähdetään. Tanssitunti takana, lapset ja mies uimassa ja pizzat uunissa. Tästä se viikonloppu lähtee! ;)

Rentoa viikonloppua kaikille ja tervetuloa uudet lukijat mukaan kamomillan maailmaan! :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa nähdä, että inspistä riittää:) Mulla on ontelokuteet lopussa ja olen vähän ihmetellytkin mistä sitä oikein hankkisi, postitse hankittuna tulee kalliit postimaksut tietty, mutta Helsingin myymälöissäkin se on aika kallista. Ehkä Soukan myymälässä olisi hyvä valikoima... Sunnuntaina meillä olisi tytön kanssa kirpparipöytä varattuna, joten toivottavasti tavarat käyvät kaupaksi. Tuo meidän keittiökin tuli jo, se odottaa vielä paketeissa olohuoneen nurkassa. Toimeliasta viikonvaihdetta toivotellen Marianne

kamomilla kirjoitti...

Marianne, Soukasta saa ja muistaakseni on ihan hyvät valikoimat. Ostin ontelokudetta sieltä viime syksynä.

Sullakin on vauhtia riittänyt. Paljon olet ahkeroinut ihania käsitöitä!
Tsemppiä keittiön asentamiseen! ;)