keskiviikko 3. elokuuta 2011

Arkea ja kouluvalmisteluja

Lapset palasivat mökiltä, ja oma opintoviikkoni on nyt takana. Mielessä paljon pohdittavaa. Kasa kirjoja luettavana. Ja aikalailla kotitehtäviä tehtäväksi seuraavaa kertaa varten. Mutta sitä ennen on elokuu elettävänä. Paljon uutta edessä. Jännittävää sellaista.;)

Isäntä palasi tänään töihin ja me lähdimme lasten kanssa heti aamusta liikenteeseen. Kävimme kahvilassa herkuttelemassa, ja teimme joitain kouluhankintoja. Ekan luokan aloittavalle tytölle löysimme muutaman vaatteen. Kenkiä ja housuja täytyy lähteä etsimään sitten viikonloppuna kun nuorimmaisemme voi  rauhassa jäädä isän kanssa kotiin.
Tyttö kaivoi eilen illalla jo kauan sitten hankitun koulureppunsa kaapista ja ryhtyi sitä innoissaan pakkailemaan. Taitaa odottaa jo koulun alkua...;)
Kävimme kirjakaupasta ostamassa uusimman aivan vastikään markkinoille tulleen
Risto Räppääjä-kirjan, Risto Räppääjä saa isän. Emme malttaneet odottaa, että kirja tulisi kirjastoon lainattavaksi. Kaikki aikaisemmat sarjan kirjat lainasimme ja luimme vuosi sitten syksyn aikana.

Ne iskivät silloin kahdeksanvuotiaaseemme oikein kunnolla. Kirjan huumori sopii varmaan aika hyvin juuri 7-8- vuotiaille. Ja taisi tuo, nyt 9v, sekä siskonsakin innostua kirjasta vieläkin yhtä paljon kun äsken aloitimme uusimman kirjan.  
Minä ryhdyn nyt räppäämään imurin kanssa! Kiitos,näkemiin! ;)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi tuo uusin Räppääjä on ehdottomasti luettava:) Luin niitä tytölle ääneen (ja välillä yökyläilijöille) vielä pari vuotta sitten. Ne on niin hyviä. Nyt tämä samainen pikku ruusunnuppuni lähti rippikoululeirille. Haikeaa.
t. Marianne

kamomilla kirjoitti...

Juu Marianne,uusin Räppääjä vaikuttaa jo alussa tosi hauskalta, eli suosittelen! :)

Niin ne lapsukaiset vaan kasvavat. Voin kuvitella haikeuden.

Mukavaa viikkoa! :)

harrisyrjanen kirjoitti...

Terveiset, nähdään kun mumsku tulee leiriltä!

kamomilla kirjoitti...

Terveisiä myös sinne!<3
Tullaan lasten kanssa käymään liikkeessä joku päivä!

Hannis kirjoitti...

Mekin käytiin tänään hankkimassa uudet reput ja lisäksi lähti mukaan hupparia ja lippistä. Ootkos käynyt jo katsomassa meidän taloa!!!? :-)

kamomilla kirjoitti...

Täytyypä käydä tänään katsomassa.
Maanantaina kattoelementit olivat vielä asennusta vailla. Mutta hienolta näytti silti!:)