lauantai 20. elokuuta 2011

Puutarhassa

Tänään tehtiin oikein olan takaa pihahommia. Mies kitki rikkaruohoja ( ekspertti siinä hommassa ja haluaa aina vapaaehtoisesti kitkeä ;) ) sekä leikkasi pensaita. Minä siistin pahasti rehottavan pajutunnelin ja pionipenkin. Nokkoset mokomat olivat vallanneet koko penkin.
Somaset kevätkaihonkukat olivat myöskin valloittaneet koko pionipenkin. Kasvoivat joka välistä ja näytti, että yrittivät päästä kaikkien muiden kukkien päälle. Siirsin niitä toiseelle puolelle pihaa. Toivon, että innostuvat siinä leviämään oikein urakalla.

Huomiseksi jäi vielä pihahommaa, mutta tarkoitus olisi myös setviä kirpputorikamppeita.
Mies jo kantoi kasaan kamppeita, joita on jäänyt jäljelle edellisiltä kirppis-reissuilta sekä niitä tavaroita, joita olen pikku hiljaa keräillyt nyssäköihin ja pussukoihin seuraavaa kirpparia varten.

Nyt voi vähän huilahtaa ja rentoutua! Kumma juttu kun kovasti painovoima vetää sohvan pohjalle vaikka ajatuksena oli kyllä vähän venytellä tuossa viltillä telkun edessä. Ehdin nimittäin iltapäivällä kipaista parille tanssitunnille. Sambaa ja Salsaa tuli vedettyä niin, etten heti muista milloin on hiki tällä emännällä niin virrannut. Ja jotta pääsen huomenna aamulla ylös ja ulos niin se venyttely olisi varmaan nyt ihan kohillan;)

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille! ;)

Ei kommentteja: