tiistai 16. elokuuta 2011

Askeleen lähempänä...

Sormet syyhyävät kovasti näpertelyn ja kässäilyn pariin, mutta sopivaa rakoa päivästä ei ole vielä omille askarteluille löytynyt. Tänään sentään kaivoin kankaita esille. Askel sekin;)

Korttejakin olisi kiva tehdä varastoon. Ovat kaikki huvenneet kesän aikana.
Minä laitoin oikein kalenteriin ylös muistilistan erilaisista pienistäkin omista askareista ja tuunauksista, joita haluaisin tehdä.  Sillä kun sopiva "vapaa" hetki arjen pyörrellyksessä koittaa, niin eihän sitä ihminen aina voi muistaa mitä kaikkea sitä voiskaan tehdä...Nytpä tiedän kurkistaa kalenteriin...;)

Tiistaiterveisin! :)

3 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Ihania kankaita sulla jemmassa! Ei kun touhuamaan vaan!

Mullakin on muistikirja kaikille ihanille ideoille, mitä päästä pulppuaa. Pakkohan ne on laittaa ylös, että muistaa tässä arjen pyörityksessä!

Taisit päästä eilen kerhoilemaan! Minä tykkäsin tuosta kerhosta viime vuonna. Se oli ihana mamman henkireikä. Me kerhoillaan sitten tänään, kun viikko-ohjelmassa on vapaata päikästä!

Olisi kiva nähdä jossakin välissä...

Cride -Kristallin hohdosta! kirjoitti...

Heh, huomasin nyt tämän postauksesi. Juuri tein melkein samanlaisen kankaista, joita tuli Jenkeistä. Samat aatokset kanssa täällä. Vitsit kun sormet syyhyää kanssa. Ilmoittauduin muuten tilkkutyö kurssille, joka to aamuna. Tuu mukaan jos pääset :)

kamomilla kirjoitti...

Nonna- Joo, käytiin kerhoilemassa:)
Kuvittelin jotenkin, että sinäkin olisit siellä, mutta järjestetään sitten vaikka joku naisten kässäilta.:)

Cride- Samoja aiheita mielessä;)
En taida päästä kurssille, mutta sitä samaa kässäiltaa, kuin Nonnallekin, ehdotan sullekin;)