maanantai 27. kesäkuuta 2011

Askarteluja

Olen kuvannut vuosien varrella lasten askarteluja muistiin, koska kaikkeahan ei vaan voi säilyttää. Kuvien kautta ne jäävät elämään. Itseaskartelemista onnittelukorteistakin olen jonkun kuvannut talteen.
On jännä, kun sitä ihminen on monesti niin kaavoihin kangistunut ja ajattelee, että onnittelukortin täytyy olla kaupasta ostettu tai itseaskartelemana viimeisen päälle suunniteltu, ideoitu ja tarvikkeet ostettu. Itselle on käynyt useasti niin, että viime tipassa tai extempore tehdyt kortit jostain ilmasta taiotuista materiaaleista ovatkin olleet juuri niitä parhaita ja onnistuneimpia, ainakin omasta mielestä, kuin esim ne, joita olen oikein ajan kanssa kunnon materiaalien kera ahkeroinut.
Lehdistä saa kivoja kuvia. Jos vaan raaskii leikata. Tai ihan mainoksistakin.
Sateisena kesäpäivänä pitäisi muistaa näperrellä erilaisia kortteja valmiiksi niihin hetkiin kun niitä äkkiä tarvitsisi. Silloin on ilo muistaa, että ai niin minullahan on ne kortit!
                       Aurinkoista maanantaita! :)

2 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Samaa mieltä, itse tehdyt kortit ovat niitä parhaita! Niissä on nähty oikeasti vaivaa ja ehkäpä otettu myös kortin saaja jollain tapaa huomioon. Mä kannustan lapsiakin aina tekemään kortit itse kun menevät kaverisynttäreille :)

Mukavaa alkanutta viikkoa teille!

kamomilla kirjoitti...

Samma här!
Kivaa viikkoa sinnekin!:)