sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Sunnuntaina

Nyt on synttärit tämän kesän osalta juhlittu meidän perheessä ja tämä äippä voi hetken hengähtää. Näistä synttäreistä alkaa aina "virallinen kesälomani" ;)
Kesälomaan kuuluu paljon vapaata olemista ilman arjen pakollisia aikatauluja. Nautimme rauhallisista aamuista, välipalasta terassilla sekä pyöräilystä uimarannalle,kirjastoon,maitokauppaan tai vain lähimaisemia ihailemaan.
Kesälomaamme kuuluu myös kodin ja pihan kunnostamista. Tänään pääsin jo vähän vauhtiin ja sain kotia synttärikuntoon raivaamalla muutaman kassin kirppiskampetta. Ihan vain siksi kun en kehdanut vastaanottaa enää yhtään vierasta kun kuistimme on koko talven ja kevään ollut kirppiskampevyöhykettä. Ei kovin feng shuita... Mutta nyt lähtee;)
Ihania kesäsuunnitelmia ja ajatuksia kaikille!

2 kommenttia:

Hannis kirjoitti...

Minä en meinaa perässä pysyä, täällähän on vaikka kuinka paljon tullut juttuja sitten viime käyntini :-) Onko toi edellisen postauksen munakoisotahna muuten samaa, mitä silloin kerran Merja teki? Täytyykö munakoisot "itkettää" tässä, tiedätkö? Mulle tekee aina tiukkaa toi munakoison ostaminen, kun en oiken tiedä miten se itkettäminen oikeasti tehdään :-)

kamomilla kirjoitti...

Juu samaa munakoisotahnaa on, jota silloin vuosi sitten illanistujaisissa maisteltiin;)
Itkettää ei tartte, onnistuvat ilmankin!Ei muuta kun kokeilemaan vaan:)