tiistai 14. kesäkuuta 2011

Kesämuistoja

Selailin tässä eräänä iltana koneelta "vanhoja" kuvia ja laitan tännekin muutaman. Kuvat ovat lähivuosilta kesäaikaan otettuja. Mahtaakohan joku tunnistaa mistä maasta on kyse?
Näihin maisemiin ja tunnelmiin ei vaan voi kyllästyä<3 Kaupunki-ihmisenä olen löytänyt itsestäni ainakin tässä kyseisessä maassa maaseutuihmisen. Tai ainakin loma sellaisen;)
Olen aina muutamaan viime vuoteen asti ollut innokas seikkailija ja uusiin kohteisiin haketuva matkailija, mutta jokunen vuosi sitten löysimme sattumalta lomakohteen, joka hurmasi meidän perheen niin ettemme enää muualle lähtisi. Silloin kun sitä pääsee lähtemään ulkomaille reissuun niin loppujen lopuksi onkin kiva lähteä lasten kanssa tuttuun paikkaan.
Meidän lasten kanssa reissaaminen on sujunut hyvin. Välimatkatkin taittuvat usein mukavasti nokosia ottaen. Tämä pikku ukkelin reissukuva on kotimaasta varmaan ihan joltain kauppa/kyläilymatkalta. ;)
Kamomilla jatkaa nyt nojatuolimatkailua ja lähettelee terkkuja kaikille lukijoille! Tervetuloa vaan mukaan blogiini kesken kyydinkin! ;)

2 kommenttia:

harrisyrjanen kirjoitti...

Moi taas, hauska lukea blogiasi. Paljon olet saannut mahtumaan.... Noihin maisemiin mekin lähetään sitten parin viikon päästä. Alkaa jo matkakuumeen oireilua ....
Terkkuja ipanoille. Papsku ja mumsku.

kamomilla kirjoitti...

Näissä keleissä alkaa matkakuume tosiaan vaan lisääntyä!:)