keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Tänään

Tänään suuntasimme aamupäivällä uimarannalle. Mukana viltit,eväät,uimarenkaat sekä lapioita ym hiekkaleluja. Vaikka ilma ei ollutkaan niin lämmin kuin luulin,lapset puljasivat kuitenkin onnessaan vilpoisassa merivedessä.
 Iltapäivällä napsin muutaman kuvan pihaltamme, joka muistutti kuinka ihanaa olisi nauttia kesästä pihalla, jolla toivottavasti pian saan aikaiseksi tehdä muutamia kunnostustöitä;) 

Ja pyöräytin jääkaappiin jääneistä ylimääräisistä synttärileipomistarvikkeista marjapiiraan. Saas nähdä miltä maistuu. Sekoitin kermaviilin kaveriksi 200g philadelphia-juustoa. Josta tulikin sopivasti mieleeni, että illan päätteeksi suuntaan vielä tanssitunnille, viimeinen ennen kesäkautta.
Kuinkas teidän keskiviikkonne on sujunut?:)

2 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Päivä merenrannalla kuuloistais aikas houkuttelevalta :) Meidän pieni rinsessa saa tänään tyytyä sadettimeen pihalla ja omaan pieneen uima-altaaseensa ja hauskaa näyttää olevan :) Ihanaa viikon jatkoa teille!

kamomilla kirjoitti...

Kuulostaa teidän neidin kesäpuuhat oikein kivoilta ja tutuilta:) Meilläkin sadetin paljon käytössä.
Lauantaina tytön eskarikaverit tulevat meille synttäreille ja jos sää vain sallii niin taidetaan laittaa se sadetin lasten iloksi.
Mukavia vesihommia sinne teille ja kivaa viikkoa! :)