keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Kasvamassa

 Vuosi sitten keväällä rakensimme tämän pienen kasvimaan. Siinä on tänä kesänä kasvamassa erilaisia kesäkukkia, porkkanaa ja munakoisoa. Vesimeloniakin oli, mutta sen taimet taisivat kuukahtaa kovissa sateissa. Yrttejäkin on ja pensaspapua.
Herneille olisi nyt hyvä hetki laittaa jonkinlaiset tukinarut valmiiksi.
Vadelmapensas on levittäytynyt oikein kunnolla. Saimme sen ystävän palstalta tupaantulijaislahjaksi monta vuotta sitten kun pihamme oli vielä pelkkää työmaata vailla minkäänlaista suunnitelmaa tai ajatusta mitä mihinkäkin kohtaan laittaisimme kasvamaan. Nurmikin oli tuolloin vasta haave. Vadelman laitoimme summa mutikassa tontin yhteen kulmaa, jossa se on onneksi viihtynyt. 
Kaksi pionia laitoin viime syksynä pikkuisina taimina kasvamaan ja ne lähtivätkin heti ensimmäisenä kesänään rehevöitymään oikein kunnolla. Ja kukkiakin olisi tulossa.:)
Tämä kuva ei ole pihaltamme. Laitoin sen hyvän Ystäväni Syntymäpäivän kunniaksi. Onnea Pilli!:) t. Pulla

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Manga tak, Pulla!!! Tämä syntymäpäiväsankari on tumpannut itsnsä niin herkkuja pullolleen, ettei pikku-isännän syntymäpäiväjuhlissa tarvitsisi syödä mitään..taidankin vaihtaa herkut hoikkis-menuun :). Nyt menen kokoamaan ovia Ikean kaappiin - saas nähdä kantautuvatko ärräpäät täältä sinne asti!! Tsau, Pilli

kamomilla kirjoitti...

Hyviä kokoamisia sinne!

Niitä synttäriherkkuja odotellessa...;)