torstai 9. kesäkuuta 2011

Terassilla

Tämän päivän sana on terassi. Ei kaupungilla vaan ihan tuossa nenäni edessä. Meidän terassi. Ikkunaruudut odottavat pesua ja tänään olisi nyt SE päivä. Ja mitä meikämamma sitten tekee? No kaikkea muuta tietenkin kuin sitä pesua. Terassille asti kuitenkin pääsin. Söimme lounasta siellä. Istuskeltiin kiikussa. Ja lopulta kuvailin sieltä täältä terassia.
Eli lähellä ikkunoita jo....

Keittiön matotkin pesin ja sain kuivumaan terassin paahteeseen.

Joskohan tästä noustessani?  Kerron pian kuinka kävi;) Aurinkoista torstai-iltaa kaikille!

4 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Mä ymmärrän sua oikein hyvin... nimittäin inhoan ikkunoiden pesua ja siirrän sitä aina ihan liian pitkään. Tänä vuonna aloitin pesu-urakan hyvissä ajoin toukokuussa, mutta innostus loppui kun yläkerran ikkunat oli pesty ja alakerran ikkunat odottavat siis edelleen pesijäänsä. No jospa ne tulis ennen syksyä pestyä ;)

kamomilla kirjoitti...

Sain kun sainkin pestyä ne ikkunat!!! Avustusta sain onneksi pojalta ja hänen kaveriltaan.

On se kumma kun se on niin hankalaa tarttua toimeen kun kuitenkin homma sujuu loppujen lopuksi nopeammin ja helpommin kuin kuvittelikaan ja se olo on sitten työn tehtyä IHANA;)

Tsemppiä sinullekin ikkunoiden kanssa! :)

Krista / Kristallinhohtoa kirjoitti...

Tulin nopeasti kurkkaamaan tänne uuteen blogiisi. Sullahan on jo monta juttua täällä. Täytyykin tulla ihan ajan kanssa katsastamaan ne kun nyt pakko suunnata ulkosalle. Möksän mittari näyttää 31 astetta.

kamomilla kirjoitti...

Tervetuloa vaan Cride kun ehdit! Olet kyllä juuri oikeassa paikassa tällaisilla helteillä:)